Renovering

Vi i NT Byggservice kan hjelpe deg med renovering av din bolig, enten du bare ønsker å få skiftet noen vinduer eller vil totalrenovere huset. Vi kan vurdere hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak.  

Ved å renovere hele eller deler av din bolig i Tromsø sammen med oss i NT Byggservice sikrer du din boligs fremtid samtidig gjennom å gjøre de nødvendige utbedringene samtidig som du får utnyttet boligens potensiale. Å renovere din bolig her i Tromsø skal være en trygg og god prosess – det får du ved å velge oss i NT Byggservice 

NT Byggservice utfører renovering både innen – og utendørs året rundt. Om du skal renovere bad, kjøkken, stue, tak, kledning osv. så har vi erfaringen og kompetansen som skal til.  

Har din bolig vært utsatt for skader i forbindelse med vann eller brann og i den forbindelse trenger reparasjon og utbedringer er også dette noe vi har svært god kunnskap om. 

 

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktinformasjonen nederst på siden. 

Kontakt oss

+47 776 08 110

Strandvegen 90
9007 Tromsø

post(@)ntbyggservice.no