Tilbygg og små bygg

Vi i NT Byggservice stiller opp når du trenger hjelp med fornyelse og utbygging av din eiendom i Tromsø. Spør oss om råd, drøft dine planer og ideer. Vi bidrar med all vår kompetanse inntil du får det resultatet du ønsker. 

Mange har boligen eller eiendommen sin på et sted de er blitt glad i, en plass som passer for dem på grunn av beliggenhet, nærmiljø eller gode naboer. Men over tid endrer behovene seg og den boligen som opprinnelig kanskje var mer enn bra nok, dekker ikke behovet. Vi har mange referanser hvor vi har utvidet eksisterende bolig. Påbygg kan være en fin mulighet hvis du vil unngå å bruke mer av tomten til huset, eller du ønsker bedre utsikt. Ofte er det jo også slik at taket er klart for utskifting likevel. 

Mange boliger er bygget i en tid da bo- og bruksmønsteret var annerledes i enn i dag. Det var andre krav til bl.a. funksjon, estetikk, lys, temperatur, energiforbruk og komfort. Vi har gode erfaringer med å optimalisere bokvaliteten i eksisterende boliger, og trenger du et annet frittstående bygg som en garasje er også dette et oppdrag vi tar på strak arm.  

Kom til oss med dine ideer og ønsker så hjelper vi deg å oppnå de – fra søknader til ferdigstillelse.  

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktinformasjonen nederst på siden. 

Kontakt oss

+47 776 08 110

Strandvegen 90
9007 Tromsø

post(@)ntbyggservice.no